Presentació del col·leccionable en fascicles "L'Abans: recull gràfic de Sentmenat

Dimecres, 31 de gener de 2018 a les 12:00

El passat divendres 26 de gener va tenir lloc a la Sala Noble de la Biblioteca la presentació del col·leccionable en fascicles "L'Abans: recull gràfic de Sentmenat (1880-1975)". 

El volum de Sentmenat és una obra realitzada pel Grup d’Amics del Museu Arxiu de Sentmenat, està emmarcada en la col·lecció L’Abans i és editada per l’editorial Efadós amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sentmenat. L'acte va estar presentat per l'alcaldessa Montserrat Rueda, la regidora de patrimoni Núria Colomé i en representació del Grup d'Amics del Museu Arxiu Montserrat Fortuny i Jaume Verdaguer, l'acte va comptar també amb una projecció representativa de les fotografies que sortiran al col·leccionable.

Quan es pot adquirir:

Es pot passar a recollir el fascicle de presentació, cobertes, guardes i sobrecobertes, gratuïtament a la vostra papereria o llibreria habitual des del passat dissabte 27 de gener.

Tots els divendres trobareu els pròxims fascicles, un de nou cada setmana, fins a completar el volum, format per 50 fascicles més el de presentació. El preu de cada fascicle serà de 3,10 euros.

Com el podeu adquirir:

Punts de venda als següents establiments de Sentmenat: "Papereria Mabi"; "Kelkom papereria i regals"; "Idèntic copisteria". 

Fascicles endarrerits: l’establiment comercial us pot proporcionar tots els fascicles endarrerits i també donar-vos la informació que sol·liciteu sobre la publicació.

L’obra continua acceptant fotografies.

Podeu posar-vos en contacte amb:

Grup d'Amics del Museu Arxiu de Sentmenat

T. 937 153 011

 Lluís Solà  T.639 720 436

 Montserrat Fortuny T. 666 923 456

museuarxiusentmenat@gmail.com 

Darrera actualització: 31.01.2018 | 12:15