Quinze dones desocupades participaran en un projecte innovador en el sector tèxtil

Dijous, 22 de febrer de 2018 a les 08:00

El Consell Comarcal contractarà 15 dones desocupades amb dificultats d’accés al mercat de treball. Es tracta d’experiències pilot d’innovació i sostenibilitat per l’ocupació en la industria tèxtil amb perspectiva de gènere i contempla diferents actuacions d’innovació en l’ocupació i en el teixit productiu del territori. Es dirigeix d’una banda a empreses del sector tèxtil, i de l’altra a dones en procés de recerca de feina. Ja ha començat la fase de selecció dels participants del projecte, que compta amb una subvenció de 71.174€ i el cofinançament de la Diputació.

El programa d’Innovadors i Experimentals es dirigeix a dones desocupades en procés de recerca de feina, interessades en treballar en el sector de la indústria tèxtil i amb especials dificultats d’accés i permanència en el mercat de treball. En especial, dones majors de 45 anys, amb baixa qualificació professional o víctimes de violència de gènere.

Pel que fa les industries, treballa amb empreses industrials del sector tèxtil del la comarca del Vallès Occidental interessades en la innovació i la sostenibilitat. El programa vol afavorir la innovació del sector incorporant elements com la industria 4.0, la digitalització o la industria sostenible.

També es busca la col·laboració amb entitats del tercer sector, especialment les que treballen amb dones amb el perfil del programa, interessades en treballar per facilitar oportunitats laborals a les dones.

Per realitzar les sol·licituds s’ha d’enviar un mail a rodriguezrn@ccvoc.cat o trucar al telèfon 93 727 35 34 – Ext. 324. Les persones interessades cal que adjuntin el seu currículum i les observacions que considerin oportunes. En el cas de les empreses i entitats, són necessàries les dades bàsiques: nom, activitat, persona de contacte, telèfon i mail.

Darrera actualització: 20.02.2018 | 14:04