S'acosta la Revetlla de Sant Joan 2017

Divendres, 9 de juny de 2017 a les 00:00

Per una festa més segura, recomanem seguir els consells de protecció civil, amb l'objectiu d'ajudar a minimitzar els possibles riscos que comporta

S'acosta un dels moments més màgics, la nit més curta de l'any, en què se celebra el solstici d'estiu i aquella en què acomiadem tot allò que ja és vell i caduc, obrint portes a la il.lusió, a energies renovades i a nous propòsits carregats d'optimisme; arriba l'esperada Nit de Sant Joan, el pròxim divendres 23 de juny.

Amb aquesta, arriba també el moment de festivitat i de germanor que representa la tradicional Revetlla de Sant Joan, a l'aparcament de les piscines municipals, i la corresponent encesa de la foguera amb la Flama del Canigó. El sopar popular i el Ball de revetlla amb els DJs Karlos, Symbiose i Zerek, acompanyaran una vetllada que esperem sigui molt participativa.

Us recordem que podeu portar el menjar de casa i també hi haurà servei de bar a càrrec del Bar Piscina Sentmenat, amb menú a preu especial. L’Ajuntament obsequiarà amb coca a tots els assistents.

A partir del 20 de juny es podran començar a portar fustes i andròmines per encendre la foguera, i per a la reserva de taules i cadires, recordar-vos que s'ha de fer abans del 20 de juny a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o al bar de la piscina.

En cas de pluja el sopar i el ball es traslladaran al Pavelló de Can Sorts.


Revetlla amb precaució

En aquest tipus de celebracions populars i tradicionals, en les quals es produeix l'encesa de fogueres i un increment en l'ús de material pirotècnic, és important tenir molt en compte i portar a terme els consells de seguretat i de protecció civil, amb l'objectiu d'ajudar a minimitzar els riscos que comporta l'ús d'aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural, i que es recullen en el següent enllaç: interior.gencat.cat/revetlles

Darrera actualització: 09.06.2017 | 17:04