Sentmenat celebra amb èxit el Dia Mundial de la Salut

Dimarts, 10 d'abril de 2018 a les 20:00

La plaça de la Vila es converteix en un escenari magnífic per acollir una jornada lúdica i esportiva a Sentmenat amb l’objectiu de promoure la vida saludable.

Aquest dissabte, 7 d’abril, la plaça de la Vila ha estat l’escenari on s’ha centrat la majoria dels actes per commemorar el Dia Internacional de la Salut 2018, i per on han passat més d’un centenar de setmanetencs i setmanetenques  per participar a les activitats organitzades.

Malgrat que el dia no es va aixecar amb molt bon temps, poc a poc, la plaça es va anar omplint amb el bus del banc de sang, les carpes de Help Guau, entitat encarregada de gestionar els gossos que es recullen a la via pública, Agility Terrasenc, entitat encarregada de les gestió de les colònies de gats, la carpa de la Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila i un grup de voluntàries per portar a terme els tallers infantils. Amb tot aquest caliu, i després d’un acte de benvinguda per part dels membres de l’equip de govern, van començar a sonar les primeres notes i passos de la classe dirigida de zumba amb un esplèndid ambient.

De fet, durant tot el matí més de 150 veïns i veïnes van participar a la classe de zumba o les dues caminades, i tots ells van poder recollir un regal de cortesia amb material de promoció de la Farmàcia Marta Roig Martínez, de Manipulados TCR, aigua i fruita de Caprabo, un panet i el pastís tradicional del mil·lenari de Cal Dulçura i un fuet de Cal Vivet.

A més, la plaça també va acollir, al llarg del matí, demostracions de les habilitats de les nostres mascotes, competència també de la regidoria de Salut, a càrrec de Help Guau i Agility Terrasenc. Tanmateix també es va poder gaudir de l’exposició “Treu-li suc a la sexualitat” amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i Societat Coral dirigida a joves de 12 a 16 anys.

Finalment, la festa va concloure cap a les 13 hores, amb la intervenció de l’alcaldessa amb competència en l’àmbit de salut, Núria Colomé, que durant la festa va celebrar l’èxit de la convocatòria i va remarcar que “celebrar aquesta jornada ens ha de motivar per seguir treballant per estendre i promocionar uns hàbits saludables, especialment pel que fa a l'alimentació, la pràctica diària d'exercici físic a tota la ciutadania i que després de la gran acceptació de la festa ja s’està treballant en la segona convocatòria el proper any”.

Darrera actualització: 10.04.2018 | 21:18