Sentmenat celebra el Carnestoltes 2018.

Divendres, 16 de febrer de 2018 a les 09:00

El divendres passat van començar els actes amb la Rua i Festa de Carnestoltes Infantil, la més esperada pels menuts de la casa, la comitiva del rei Carnestoltes va recollir als nens i nenes a la sortida de les escoles i va anar en cercavila fins a la plaça de la Vila on es va celebrar la festa, amb un pregó de benvinguda per part del Rei Carnestoltes, l'actuació de xanquers amb diversos números de circ de carrer, la xocolatada que organitzen conjuntament les ampes del CEIP Can Sorts, del Col·legi Ntra. Sra. Del Pilar i de l’ Escola Bressol Sentmenuts, i com no podia ser d'una altra manera amb música per ballar tots plegats i una pluja de confeti que va guarnir de colors la plaça de la Vila.

El dissabte a la tarda va ser l'hora de la Rua de Carnestoltes i el Concurs de Disfresses per grans i petits. Va tornar al nostre poble el Rei Carnestoltes per començar una rua que va recórrer els carrers encapçalada per la carrossa de Carnestoltes i acompanyada de la música del grup BlackTucada i d'un espectacle de carrer on dos xanquers reporters retransmetien l'esdeveniment. Un cop arribats al pavelló Primer de Maig, i després del pregó del dissabte de Carnestoltes, va començar l'esperat Concurs de Disfresses que aquest any va comptar amb més d'un centenar d'inscrits agrupats en diferents grups i comparses. L'alcaldessa Montserrat Rueda, la regidora de festes Fina Olivé i els regidors Jordi Gilgado i Joan Sánchez van ser els encarregats de lliurar els premis del Concurs que aquest any consistien en  un pernil per cadascuna de les categories d’adults i un val per realitzar classes al Taller d’Art de Sentmenat per les categories infantil/juvenil.

Les disfresses guanyadores del Concurs de Disfresses de Carnestoltes 2018 han estat:

  • Millor disfressa infantil/juvenil individual : Altair
  • Millor disfressa infantil/juvenil grup : Limpiezas Verbenero
  • Millor disfressa infantil/juvenil comparsa : The Rabitts
  • Millor disfressa adults individual : Diablo
  • Millor disfressa adults grup : El Espejo Mágico
  • Millor disfressa adults comparsa : Estrellados
  • Premi especial del Jurat : Mounstro de las Galletas

Queda per celebrar encara un darrer acte, el proper diumenge 18 de febrer a les 12 del migdia la Comparsa Al Compás portarà color i ball al ritme de la música pels carrers de Sentmenat.

 

Darrera actualització: 16.02.2018 | 09:20