Sentmenat celebra la castanyada el proper 31 d’octubre

Dimarts, 30 d'octubre de 2018 a les 13:00

El proper 31 d’octubre el Teatre del Coro de Sentmenat, nova ubicació per resguardar-nos del fred, acollirà, a partir de les 17.15 h, la celebració de la Castanyada amb el grup d’animació encara farem salat! a càrrec de l’Associació de Comerciants de Sentmenat i El Coro de Sentmenat.

Així Sentmenat ha preparat una activitat la qual la música i la gastronomia pròpia d’aquestes dates seran els principals ingredients d’aquesta proposta.

Tots Sants és la festa de tardor més esperada, durant la qual hi ha el costum d’anar al cementiri i portar flors als avantpassats, menjar castanyes i panellets. En alguns indrets, també hi resta la tradició de fer representacions teatrals. De fet, el dia de Tots Sants és l’1 de novembre, moment en què es mengen les castanyes i el panellets.

Per Tots Sants s’acosta el fred i els dies s’escurcen com més va més; i la natura, després de l’estiu, entra en una època de mort aparent. Per tot això, no és estrany que des de l’antiguitat moltes cultures instituïssin el dia de record dels morts entorn d’aquestes dates.

Darrera actualització: 30.10.2018 | 14:32

Imatges

Cartell Castanyada