Sentmenat disposa des d’aquest mes de maig d’un punt de recollida i lliurament de paquets CityPaq

Dilluns, 28 de maig de 2018 a les 16:00

Aquests dispositius, oferts per Correus, donen la possibilitat als ciutadans de recollir les seves compres en línia sense haver d’adaptar-se als horaris de les oficines, podent fer-ho durant les 24 hores del dia i fins i tot durant els caps de setmana.

Hi ha 2 procediments per sol·licitar el lliurament en un CityPaq. Si la botiga en línia on es fa la compra està integrada al projecte, només caldrà escollir l’opció CityPaq a la mateixa web (ja hi ha uns 80 comerços que s’hi han adherit). Si la botiga encara no s’hi ha registrat, els usuaris només hauran d’indicar com a adreça d’enviament el codi i l’adreça associats al terminal CityPaq que prefereixin. En el cas de Sentmenat el Codi és S0000012D, i el dispositiu està ubicat a la porxada de la plaça de la Vila, al costat de l'escola d'adults.

Un cop feta la compra, els usuaris rebran, per SMS o per correu electrònic, un missatge amb un codi de recollida en què se’ls indicarà que ja tenen el paquet a la seva disposició. A partir d’aquest moment tindran 3 dies per recollir-lo.

Per tal de registrar-vos i/o més informació podeu clicar en l'enllaç adjunt d'aquesta notícia.

 

 

 

Darrera actualització: 28.05.2018 | 16:18