Sentmenat es mulla per l’esclerosi múltiple

Dilluns, 9 de juliol de 2018 a les 12:00

Les piscines de Sentmenat s’han sumat a la 25a edició de la iniciativa Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, a càrrec de la Fundació Esclerosi Múltiple. En total, 225 persones s’han mullat a la vegada i més de 5.952 metres nedats de solidaritat amb una recaptació econòmica de 142 euros.

El Mulla’t va néixer fa 25 anys amb la intenció de recaptar fons en la investigació de l’esclerosi múltiple i conscienciar sobre aquesta malaltia, que encara no ha trobat cura. L’acció més representativa del Mulla’t és el salt que fan els banyistes a la vorera de les piscines.

A Sentmenat, l’acte va començar amb l’obertura per part de l’alcaldessa, Núria Colomé, que va convidar a tots els presents a participar nedant metres de solidaritat. Seguidament, a les 12 hores, es va realitzar el salt amb la presència de la pròpia alcaldessa i dels regidors del Govern Montserrat Rueda i Laure Gutiérrez i la presència d’altres regidors del consistori

De fet, mulla’t és una acció de sensibilització social i de solidaritat. Un acte de participació ciutadana i de captació de fons, amb l’objectiu de crear serveis per a les persones afectades i donar suport a la investigació de l’esclerosi múltiple al nostre país.

L’esclerosi múltiple és una malaltia del sistema nerviós central que afecta el cervell i la medul·la espinal.

 

Darrera actualització: 11.07.2018 | 09:26