Sentmenat mostra el seu compromís amb la República

Divendres, 28 de setembre de 2018 a les 00:00

Amb motiu del 1r aniversari de l’1 d’octubre, a Sentmenat es llegirà un manifest de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) per tal de manifestar el compromís i suport amb la República Catalana

La campanya “Republiquem” té com a objectiu aplegar tot un seguit d’activitats que posin en relleu i evidenciïn el compromís del món local en la construcció de la República Catalana. En aquest sentit, a Sentmenat, el mateix dilluns 1 d’octubre, a les 9 h del matí, que és quan es van obrir els col·legis electorals, per una banda, es penjarà una lona amb la paraula Republiquem i seguidament es llegirà, per part de l’alcaldessa, Núria Colomé, el manifest de la campanya.

Pel que fa el compromís amb la República Catalana que llegiran els alcaldes el dia 1 d’octubre, es basa en onze punts que volen verbalitzar el compromís del món local amb Catalunya; amb el municipalisme; amb els valors democràtics; amb la pau; amb el diàleg; amb les llibertats individuals i els drets fonamentals; amb totes les persones anònimes que van fer possible l’1 d’octubre; amb els resultats del Referèndum; amb els nostres presos polítics i exiliats; amb els alcaldes i altres persones investigades; i evidentment amb la República Catalana.

A més cal remarcar que el darrer ple, celebrat el dijous 27 de setembre, es va aprovar amb els vots a favor de PdeCat, Assemblea i ERC la moció commemorativa per l’1 d’octubre elaborada per l’ACM. L’objectiu d’aquesta és recordar, reivindicar i homenatjar als centenars de milers de ciutadans i ciutadanes que van participar i defensar l'1 d'octubre.

Darrera actualització: 28.09.2018 | 20:13