Sentmenat posa en marxa un nou Pla d’Ocupació

Dilluns, 7 de maig de 2018 a les 13:00

L’Ajuntament de Sentmenat contractarà 4 persones aturades gràcies al Programa Complementari de foment de l’ocupació local 2017-2018 de la Diputació de Barcelona.

La finalitat d’aquest programa és promoure l’ocupació de les persones aturades i d’aquelles en situació de risc d’exclusió social a través de plans locals d’ocupació, formació professionalitzadora i ajuts a la contractació per a empreses o entitats del tercer sector social.

Aquesta convocatòria es portarà a terme per cobrir els següents quatre llocs de treball:

  • 1 Tècnic/a de comerç i empresa.. Es farà càrrec de la reactivació del mercat setmanal i la dinamització del teixit comercial I empresarial local. Jornada de 30 hores setmanals. De dilluns a divendres, de 9:00 a 15:00 hores. Contracte de 7 mesos.
  • 1 Auxiliar de documentació i arxiu. Donarà suport a la gestió documental d’expedients en suport paper per a la digitalització, l’arxiu del material físic i el tractament amb el programa Gestiona. Jornada de 20 hores setmanals. De dilluns a dijous, de 9:00 a 14:00 hores. Contracte per 6 mesos.
  • 1 Agent cívic. Durà a terme actuacions de sensibilització i informació a la ciutadania de l’ordenament, el civisme i bon ús dels espais compartits. Donarà suport a la realització de las activitats amb participació de públic. Jornada de 25 hores setmanals. De dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 hores. Contracte per 3 mesos.
  • 1 Jardiner. Oficial 1a. Durà a terme actuacions d’arranjament a parcs i jardins en coordinació amb el servei de jardineria municipal. Jornada de 37,5 hores setmanals. De dilluns a divendres. De 7:30 a 15:00 hores. Contracte per 3 mesos.

 

Les persones interessades en participar en la convocatòria han d’estar en situació d’atur inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya i tenen temps per presentar les sol·licituds fins el dia 10 de maig a l’oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Sentmenat (Plaça de la Vila, núm. 1) en horari de dilluns a dimecres de 8 a 20 h i dimarts, dijous i divendres de 8 a 15 hores.

Trobareu més informació sobres la documentació a presentar, els criteris i les fases de selecció en el document adjunt a la notícia.

 

 

 

Darrera actualització: 07.05.2018 | 13:04