Sessió de “Liceu a la Fresca” a Sentmenat

Divendres, 15 de juny de 2018 a les 09:00

El proper dissabte 16 de juny, a les 22.00 h, Sentmenat serà un dels municipis que retransmetran en directe la nova producció d’òpera "Manon Lescaut" de G.Puccini de forma gratuïta.

A Sentmenat es podrà veure als jardins de Cal Milionari amb l’objectiu de difondre l’activitat operística i musical i fer-la arribar a tota la ciutadania.

La iniciativa del Liceu a la Fresca, permetrà que la representació de l’obra es pugui seguir simultàniament i l’aire lliure a través de múltiples pantalles gegants instal·lades als municipis adherits, com és el cas de Sentmenat des de l’aprovació per Junta de Govern del passat 11 d’abril. El Gran Teatre del Liceu, en la seva tasca de promoure i potenciar la cultura, té vocació d’expandir i difondre la seva activitat operística i musical per tot el territori sota el programa Tots Som Liceu.

El catalitzador del Liceu al Territori és Liceu a la Fresca. Una activitat que mobilitza a desenes de poblacions amb una única finalitat: la cultura operística. És un projecte iniciat l’abril del 2015 que està potenciant l’assistència de nous públics al Teatre a través d’iniciatives al territori català que clouen la temporada amb una valoració molt positiva. El Liceu va al territori amb l’objectiu  d’ajudar al públic a desprendre’s de concepcions preconcebudes sobre l’òpera, i els anima, a través d’aquestes xerrades amenes, accessibles i disteses, a gaudir de la màgia de l’òpera a través de títols accessibles. Liceu al Territori també treballa perquè un gran nombre de ciutadans assisteixin, com a mínim una vegada, al Gran Teatre, per seguir construint el Liceu de Tots.

Darrera actualització: 15.06.2018 | 10:20