Taller amb les famílies dels infants de 2-3 anys a l’Escola Bressol de Sentmenat

Divendres, 18 de maig de 2018 a les 13:00

Les educadores de les classes de 2-3 anys organitzen un taller de famílies amb l’objectiu que els patis també eduquen

L’escola Bressol de Sentmenat, se suma al fenomen emergent de moltes escoles que es comencen a plantejar  els patis com un espai educatiu més. Amb aquest objectiu es va portar a terme amb les famílies dels infants una activitat per deixar l’espai del pati ben bonic i engalanat.

La proposta era portar una planta que tots junts van plantar, es van tenyir unes ampolles d’aigua de colors i confeccionar un mòbils amb cintes de tots colors. Tot plegat es va distribuir pels diferents espais del pati donant-li color i vistositat. També es va compartir entre els infants i les seves famílies pintar una samarreta per a cada nen i nena que se la posaran per fi de curs.

Tots plegats, infants, famílies i educadores varen gaudir d’una bona estona de treball conjunt entre escola i família en què es vol transmetre i potenciar el model de  participació. 

L’espai exterior de l’escola bressol pot ser un marc educatiu en què els infants juguin envoltats de natura, i vivint-la aprenguin a conèixer-la, a estimar-la, a tenir-ne cura i sobretot a gaudir-ne. 

Darrera actualització: 18.05.2018 | 13:16