47 persones aturades treballen al Consell Comarcal i a diferents municipis de la comarca dins el Programa Treball i Formació

Dimarts, 5 de febrer de 2019 a les 00:00

El passat dijous dia 31 de gener, un total de 4 persones s’han incorporat a l’Ajuntament de Sentmenat per donar suport  prestant serveis en diferents projectes d’àmbit comarcal prioritzat per aquest 2019, com són garantir la igualtat d’oportunitats, optimització dels serveis de promoció econòmica, millora dels espais públics i les infraestructures i impuls de les TIC i l’Administració Electrònica.

El programa Treball i Formació del Consell Comarcal té l’objectiu d’afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de les persones, la majoria aturats de llarga durada. Durant el projecte es combina el contracte de treball amb formació professionalitzadora.

Aquest projecte està finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat pel Programa Operatiu del Fons Social Europeu. L’execució del mateix s’allargarà fins el gener de 2020.

El programa Treball i Formació contempla quatre línies de subvenció. La primera se centra en persones que es troben en situació d’atur de llarga durada i que no reben cap tipus de prestació econòmica. La segona s’adreça a persones en situació d’atur beneficiàries de la Renda Garantida. La tercera es dirigeix a dones desocupades amb atur de molt llarga durada o que hagin estat víctimes de violència de gènere. Per últim, la quarta línia subvenciona la persona que realitzarà les tasques de coordinació del projecte.

 

Darrera actualització: 05.02.2019 | 08:07