Convocatòria de 12 llocs de treball per a joves de 16 a 30 anys en diferents especialitats 

Dimecres, 19 de setembre de 2018 a les 12:00

El Consell Comarcal del Vallès Occidental contractarà properament 12 joves per a cobrir 9 llocs de treball en règim temporal i de contracte laboral en pràctiques de joves en formació, destinats a persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Aquests llocs de treball responen a la convocatòria del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya de concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. 

La formalització del contracte per cobrir els llocs de treball estaran subjectes a resolució favorable de la sol·licitud de subvenció per part del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. Es procedirà a la cerca i selecció de  persones candidates mitjançant els serveis públics d’ocupació. Les persones que hagin participat al programa a la convocatòria de l’exercici 2016 i 2017 no podran participar a la convocatòria d’enguany.

Prèviament a la finalització de la selecció es portaran a terme un sessió pública explicativa del procés i dels llocs que s’oferten a les dependències del Consell Comarcal del Vallès Occidental, el dia 21 de setembre, a les 12 hores.

Les especialitats del personal tècnic i suport en gestió administrativa a seleccionar són les que s'indiquen a continuació:

•          1 tècnic/a de comunicació

•          1 tècnic/a de suport a l’Observatori Comarcal

•          1 tècnic/a d’informàtica i telecomunicacions

•          3 administratius de suport en gestió administrativa (2 serveis generals, 1 serveis socials i educació) 

•          1 tècnic/a per al desenvolupament de projectes en contractació administrativa

•          2 tècnics de suport als serveis de Territori, Habitatge i Obres

•          1 tècnic/a en desenvolupament de programes socials

•          1 tècnic/a de suport al Projecte de Vallès Circular

•          1 tècnic/a de suport a Projectes d’Innovació social i tecnològica

Les contractacions es preveu que comencin abans del 31 d’octubre de 2018, durant un període de 6 mesos a jornada complerta.

Els aspirants han de tenir 16 anys complerts i no superar l’edat màxima de 30 anys, constar com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) a l’oficina de treball i han de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.  Aquelles persones que encara no estiguin inscrites al Programa de Garantia juvenil poden trobar informació sobre el procediment d’inscripció al web http://garantiajuvenil.gencat.cat   i presencialment a l’Ajuntament de Sentmenat.

Darrera actualització: 19.09.2018 | 13:07

Imatges

Cartell