Una nova línia de bus connectarà Sentmenat amb la UAB

Divendres, 8 de febrer de 2019 a les 00:00

A partir de dilluns 11 de febrer sis noves expedicions de dilluns a divendres lectius enllaçaran Sentmenat, Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, i Polinyà amb la universitat

Els horaris s’han dissenyat  de manera coordinada amb els del centre, per a facilitar l’arribada i sortida d’estudiants i personal 

El director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, acompanyat de representants dels municipis del Vallès beneficiats, ha presentat avui una nova línia de bus que connectarà diversos municipis del Vallès Oriental i Occidental amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Concretament, enllaçarà els municipis de Sentmenat, Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, i Polinyà amb la universitat, amb sis noves expedicions, tres per sentit, de dilluns a divendres lectius.

Les sortides s’han coordinat amb els horaris que concentren un volum més important de mobilitat, coincidint amb l’inici i finalització de l’activitat d’aquest centre educatiu. Així, des de Sentmenat, s’oferiran expedicions a les 7.20, 13.40, i 17.25 hores, i en sentit contrari, des de la universitat, a les 8.24, 14.39 i 18.24 hores.

L’objectiu és cobrir les necessitats de mobilitat detectades en aquest àmbit amb una oferta de serveis de transport públic adequada que les atengui correctament.

Aquest nou servei serà operat pel Grup Sagalés.

Darrera actualització: 08.02.2019 | 20:58