Gran públic assistent a una intensa Festa Major

Dilluns, 12 de setembre de 2016 a les 09:18

Sentmenat s'ha omplert aquests quatre dies d'una variada i exitosa programació d'actes dirigits a tots els públics i edats, en què ha destacat la important participació popular, associativa i juvenil

Nombrosa assistència, bona organització i un ambient agradable, divertit, envoltat d'un caliu familiar i veïnal van ser les notes destacades de la recent Festa Major, celebrada els passats dies del 2 al 5 de setembre.

Quatre dies intensos de Festa que destaquen per la important participació popular, associativa i juvenil, en un variat programa d'activitats que han fet el gaudiment de tots els públics, gràcies a la important participació de les entitats locals en l'organització del 90% dels actes de la Festa Major, i amb el suport econòmic i logístic de l’ajuntament de Sentmenat. En total, han participat en el programa de la Festa Major més de 25 entitats locals entre juvenils, culturals, esportives, socials i de comerç. Un programa d'actes, enguany, sense publicitat i amb un disseny més pràctic i modern.

El Pregó-espectacle "Sentmenat, moments musicals", juntament amb el Ball de festa major i l'inici de les Barrakes, donaven el tret de sortida a un ampli ventall de propostes culturals, esportives, musicals i de tradició popular, que finalitzaven dilluns amb el magnífic Castell de Focs d'artifici al Parc del Nord de la Riera, posant un punt i final espectacular a la Festa Major 2016.

Qualitat i professionalitat

La música i les arts escèniques han estat dues de les principals protagonistes, amb espectacles i concerts de gran qualitat i professionalitat, com han estat l'Orquestra Montgrins, el concert de Los 80 Principales, el concert de Wax & Boogie o l'espectacle de circ “Cabaret Elegance” de la Cía. Elegants - espectacle guardonat amb el premi del públic al Festival de Buitengewoon (Holanda)-, entre altres.

Enguany i pensant en els més petits, s'han destinat més actes adreçats al públic infantil, iniciativa que ha estat molt ben rebuda per la gran quantitat de famílies que han assistit als espectacles i activitats lúdiques infantils: L’espectacle "Sense Solta", els jocs gegants tradicionals de fusta, l’espectacle de titelles "El Guinyol", la matinal amb grups de cultura popular, l’espectacle "Rediversió amb escuma", l’espai amb jocs de circ per la família o l’espectacle familiar de circ que va omplir de gom a gom la plaça 11 de setembre. Cal destacar també la novetat, en aquesta edició, de les “Barraquetes” amb l’espectacle Reggae per xics a càrrec de la banda The Penguins, que va portar el públic familiar a l’espai de les Barraques.

Altres novetats destacades

L'organització de les Barraques enguany ha estat per part de l’associació de nova creació Festa Major Jove de Sentmenat, a qui felicitem des de l'Ajuntament per la bona tasca realitzada. En aquesta edició es va apostar per una nova ubicació, al pàrquing de l’Institut de Sentmenat, amb dos escenaris, canvi que ha obtingut molt bona acceptació per part del públic assistent.

D'altra banda, aquest any també han hagut un canvi de dia i de recorregut del Correfoc, que es va dur a terme pels carrers del centre de la població, activitat promoguda per l’entitat Sentcremats a qui hem de felicitar per la bona organització de l’acte.

La recuperació de les d’havaneres a Cal Milionari, que feia alguns anys que no s'havia programat a la Festa Major, així com la nova incorporació de concert de blues, swing i boogie a la plaça de la Vila el dilluns a la tarda, han estat dues novetats importants més d'un variat i ampli programa que ha satisfet al nombrós públic assistent.

Reiterem les gràcies a totes les entitats i associacions que han col•laborat i han fet possible aquesta festa major i els felicitem per la feina ben feta, així com a tots els treballadors municipals que han participat en l'organització, coordinació, logística, muntatge i altres tasques, imprescindibles per l' èxit assolit.

Darrera actualització: 12.09.2016 | 09:18

Imatges

Festa Major 2016 Festa Major 2016