Montserrat Rueda, escollida com a nova alcaldessa de Sentmenat

Dimecres, 2 de novembre de 2016 a les 12:00

Una moció de censura a tres bandes permet el canvi de govern

Montserrat Rueda es va convertir divendres dia 28 d’octubre de 2016 en la nova alcaldessa de Sentmenat, en triomfar la moció de censura presentada pels grups municipals del PSC, CiU i PP contra l’anterior alcalde, Marc Verneda, de l’Assemblea Ciutadana de Sentmenat (ACS).

ACS estava en el govern municipal en solitari després que es trenqués el pacte amb el PSC per constants desavinences, atribuïdes, segons la formació socialistes, a la manca de diàleg i projecte de Verneda.

Arran d’aquesta situació, PSC, CiU i PP van articular una alternativa de govern estable que suma 7 regidors (3 del PSC, 3 de CiU i 1 del PP).

La moció es va debatre al migdia del divendres 28 d’octubre i va tenir, com s’esperava, un suport majoritari.

L’acord a tres bandes ha fet alcaldessa a Montserrat Rueda, que aviat donarà a conèixer la composició de l’equip de govern, amb la idea de “començar a treballar per Sentmenat i per la transformació i millora del municipi”.

Les formacions polítiques que han impulsat la moció de censura al consistori de Sentmenat volen instaurar una nova organització municipal basada en “un model innovador que inclogui noves línies de treball”.
 

Darrera actualització: 03.11.2016 | 12:00