Festa de Sant Menna 2017

Divendres, 3 de novembre de 2017 a les 11:30

Sentmenat es prepara per a la festivitat de Sant Menna

Amb motiu de la celebració de la festa patronal de Sant Menna, l’Ajuntament de Sentmenat conjuntament amb diverses entitats del municipi, ha preparat un programa d'actes amb tot un seguit d’activitats pels dies 11 i 12 de novembre.

Dissabte 11 de novembre començarà amb el repic general de campanes de benvinguda de festa, seguit a l’església de Sant Menna de la tradicional Ofrena floral al patró i la missa, actes organitzats per la parròquia de Sentmenat.

També el dissabte serà el primer dia d'una nova edició de la Fira festa medieval als voltants del Castell de Sentmenat, organitzada pels Amics del Museu Arxiu de Sentmenat, que romandrà oberta des de dissabte a la tarda a partir de les 17 h fins diumenge al vespre, en el marc de la qual l’entitat ha preparat nombroses activitats que es poden consultar al programa d'actes de la Fira festa medieval al Castell de Sentmenat .

El diumenge 12 de novembre, a partir de les 9.30 h. i fins a les 14 h., es podrà gaudir de la Trobada Gegantera, celebrant el 30è aniversari d’en Menna i la Caterina, organitzada pels Geganters, grallers i capgrossos de Sentmenat, i que consistirà en una plantada de gegants, una cercavila i una ballada a la plaça de la Vila per acabar la celebració. En aquesta trobada gegantera hi participaran les colles de Barberà del Vallès, Gràcia de Sabadell, Castellar del Vallès, Sant Llorenç de Munt, Palau-solità i Plegamans, La Llàntia de Mataró, Via Europa de Mataró i la colla de Geganters, grallers i capgrossos de Sentmenat."

Des de l'Ajuntament de Sentmenat es dona les gràcies a totes aquelles persones i entitats que fan possible aquesta la Festa de Sant Menna i es convida a tothom a participar-hi

Darrera actualització: 03.11.2017 | 11:59