Joventut: Taula de participació “Què penses? Què opines? Si no parles, no et queixis!”

Dilluns, 27 de març de 2017 a les 17:15

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sentmenat convoca una taula de participació per debatre la planificació de les accions a emprendre dins del nou Pla Local de Joventut que està elaborant el consistori

Des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sentmenat s’està organitzant un procés participatiu destinat al jovent del municipi. Amb aquest objectiu està previst convocar pel pròxim 31 de març una taula de participació en què es trobaran des d’entitats vinculades i persones destacades del món juvenil, fins a polítics, joves a títol individual o representants de grups d’interès així com tothom qui vulgui participar.  Aquesta iniciativa respon a l’objectiu de l’Ajuntament d’elaborar un Pla Local de Joventut, que ha de marcar les polítiques i accions del col·lectiu pels propers quatre anys. Actualment s’està treballant en l’adequació del Nou Espai Jove que estarà ubicat a l’antiga fàbrica tèxtil de Can Vall i cal dotar de contingut aquest espai que ha de ser la referència per a les politiques i accions juvenils al poble.

En aquesta sessió es presentarà la diagnosi de l’estat actual de l’àrea de Joventut al municipi. Posteriorment es debatrà sobre els temes d’interès que es deriven d’aquesta diagnosi i es recolliran propostes per a la planificació de les accions i activitats que cal portar a terme. La trobada estarà amenitzada pel grup de teatre del Casal de Joves i hi haurà berenar.

El dissabte 1 d'abril a les 10 de la nit, al pavelló 1r de maig, els actes que envolten aquesta aposta per la participació jove continua amb concerts de grups locals. 

Si vols dir la teva, vine i participa! La teva veu és important.

 

 

 

Darrera actualització: 27.03.2017 | 17:18