La gent, protagonista de la Festa Major 2018

Dijous, 6 de setembre de 2018 a les 00:00

Sentmenat tanca cinc dies intensos de festa major amb èxit de participació 

La Festa Major de Sentmenat, que s'ha celebrat del 31 d’agost al 3 de setembre ha comptat amb la participació de milers de veïns i veïnes de totes les edats. Les activitats van omplir diversos espais del poble i van aplegar públics de tots els perfils. Els carrers del municipi es van omplir de gom a gom de sentmanetencs i sentmanetenques disposats a gaudir de la festa.

El programa d’aquesta festa major ha integrat una cinquantena de propostes encapçalades per la cultura popular, les tradicions, la música, l’esport... així la celebració va consolidar el seu caràcter referent i multitudinari. La celebració d’enguany, amb una alta participació, també ha volgut potenciar la implicació del teixit associatiu per tal de poder mostrar l’orgull del nostre poble: les persones. A més, també s’ha volgut prioritzar i potenciar espectacles oberts i adreçats a tots els públics per intentar complaure a tota la població.

En definitiva, Sentmenat ha tancat cinc jornades intenses de Festa Major, que van començar el passat dijous 30 d’agost amb la Recepció de Festa Major, on l’alcaldessa, Núria Colomé, va agrair a tot l’equip de govern la feina feta, a totes les entitats i patrocinadors, treballadors municipals i a tota la ciutadania per fer realitat aquests dies i va convidar a participar a tothom i a passar-ho bé.

Cal ressaltar, que enguany com a novetat la fira d’atraccions s’ha localitzat en un nou espai, a Can Vilar, amb gran acceptació per part dels usuaris. Per tal de facilitar el transport per a tot el públic, l’Ajuntament va donar un servei de trenet que portava gratuïtament els ciutadans per tal de connectar la fira amb l’espai d’activitat festiva.


Des d’aquestes línies, l’Ajuntament de Sentmenat vol agrair la implicació de totes aquelles persones, entitats i patrocinadors i treballadors i treballadores de l’Ajuntament que han fet possible aquesta festa d’enguany. Moltes gràcies! Tanmateix demanar disculpes per les molèsties que la festa hagi pogut ocasionar a algun veí de Sentmenat.

 

 

Darrera actualització: 06.09.2018 | 09:00