L’establiment Brodats Mariona, de Castellar del Vallès, guanya el premi al millor aparador nadalenc de la comarca

Divendres, 10 de març de 2017 a les 09:15

Sentmenat participava amb l’establiment Identic Copisteria, guanyador local de la primera fase del concurs

El passat 2 de març va tenir lloc l’acte de lliurament dels Premis de la 46a edició del concurs d’aparadors de Nadal “L’Aparador”, convocat per la Cambra de Comerç de Sabadell i que va presidir la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta. A l’acte, que va comptar  amb la presència del president de la Cambra, Antoni Maria Brunet, i del president de la Comissió de Comerç Interior de la institució, Josep Maria Porta, van assistir l’alcaldessa de Sentmenat, Montserrat Rueda, i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Gilgado, en representació de l’Ajuntament de Sentmenat. Per part de l’Associació de Comerciants de Sentmenat van assistir-hi Dolors García i Pilar Jorquera, presidenta i dinamitzadora, respectivament.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és promocionar l'activitat comercial i compta amb la col•laboració dels ajuntaments de la demarcació de la Cambra, que s’encarreguen d’escollir el millor aparador de la seva població. 

Així doncs, el primer premi que atorga la Cambra de Comerç de Sabadell, amb 500 euros i diploma al millor aparador de tots els municipis de la demarcació de la Cambra, ha estat per Brodats Mariona, de Castellar del Vallès, i el segon per a La Pelukeria, de Polinyà. D’altra banda, el guanyador del Premi a la Millor Campanya Nadalenca a les xarxes socials ha estat l’establiment Desde 1850 SL, de Sabadell. 

Sentmenat hi participava amb l’establiment Identic Copisteria SCP, escollit el passat desembre entre els 17 establiments locals, com a resultat de la primera fase del concurs en què cada ajuntament premia el millor aparador local.

Darrera actualització: 10.03.2017 | 09:19