Sentmenat es va mullar per l'esclerosi múltiple

Dimecres, 12 de juliol de 2017 a les 00:00

La campanya és una acció de sensibilització social i de solidaritat envers els afectats per aquesta malaltia

Ahir Sentmenat es va mullar per l’esclerosi múltiple. Durant tot el matí un gran nombre de sentmenatencs i sentmenatenques van acostar-se a la piscina municipal de Can Sorts per mostrar la seva solidaritat envers els afectats per aquesta malaltia. L’alcaldessa de Sentmenat, Montserrat Rueda, i els regidors Jordi Gilgado i Núria Colomé també van voler manifestar el seu suport, tot llençant-se a la piscina i nedant per l’esclerosi múltiple.

L'Ajuntament de Sentmenat se sumava així a la campanya que promou la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). L’Ajuntament, a més, s’ha compromès a fer una petita aportació, i va animar als usuaris de la piscina que van venir a “mullar-se”, a fer-ne també aportacions directes a la Fundació.

La campanya Mulla't, en què participen més de 600 piscines a Catalunya, és una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les 7.000 persones que tenen esclerosi múltiple a Catalunya, i les prop de 46.000 a l'Estat espanyol. Aquesta campanya, que impulsa el FEM des de fa més de 20 anys, és un acte de participació ciutadana i de recaptació de fons, amb l'objectiu de crear serveis per a les persones afectades i donar suport a la recerca de l'esclerosi múltiple al nostre país.

Darrera actualització: 12.07.2017 | 11:33