Si parles, t’escoltem per fer l’espai de joventut un espai més teu!

Dilluns, 10 de desembre de 2018 a les 09:00

El procés participatiu “Si no parles, no et queixis” ha pretès recollir les opinions dels joves a través d’una jornada amb activitats dinàmiques en una casa de colònies.

El passat cap de setmana un grup de joves d'entre 12 i 22 anys, s’ha reunit a una casa de colònies de Centelles per treballar la participació a l'Espai Jove de Sentmenat. La jornada ha comptat amb temps per relacionar-se uns amb els altres, temps de jocs i festa, però, sobretot s’han fet diferents dinàmiques per a fomentar que els i les joves puguin intervenir en la programació i activitats a realitzar des de l'Espai Jove.

El Pla Local de Joventut marca les polítiques i accions a realitzar des d'aquest departament i una de les àrees més importants és el foment de la participació, els i les joves han de poder expressar-se, donar a conèixer els seus neguits i necessitats i tot això s'ha de poder recollir des de l'Espai Jove per a treballar-ho.

La trobada ha estat un èxit, els joves han treballat de valent i han mostrat el seu interès per fer de l'Espai Jove el seu espai.

Agraïm a tots els i les joves que han participat en aquesta iniciativa pel seu interès, per les seves ganes d'aportar idees i per ser tant actius. Totes les reflexions sorgides d’aquesta jornada participativa se sumaran a les opinions recollides cada dia en el funcionament de l’espai.

L’objectiu de tot aquest procés és construir un espai jove de dinamització cultural i associativa per a tota la ciutadania; un equipament que pugui respondre a les necessitats actuals però també als reptes de futur de la joventut; un espai on es pugui aprendre, crear i relacionar-se.

 

Darrera actualització: 10.12.2018 | 09:07