L'Ajuntament porta a terme una actuació de neteja d'herbes a parcs, carrers i parcel·les

Dimecres, 13 de juny de 2018 a les 10:00

L'Ajuntament de Sentmenat porta a terme una actuació constant de neteja d'herbes a parcs, carrers i terrenys del municipi.

Emmarcades dins de les intervencions quotidianes de manteniment i neteja en matèria de jardineria, el Consistori realitza durant tot l’any, i en especial en aquest període primaveral-estiuenc de l’any, de mans de la brigada municipal i contractació externa, un esforç per aconseguir una neteja dels espais verds locals.

L'hivern deixa pas a la primavera i arriba el bon temps, la gent surt més al carrer, els infants tornen a jugar a les places i omplen les zones de joc de la vila. Per tal que els nostres veïns i veïnes trobin uns espais públics adequats, l'Ajuntament de Sentmenat realitza un conjunt d'actuacions de manteniment de les zones verdes i places a diversos punts del municipi per mitjà de la Brigada Municipal. Aquests treballs es realitzen de manera constant durant tot l'any però és a l'època primaveral quan l'Ajuntament incrementa les actuacions de detecció i manteniment donat el gran nombre d'espais verds del municipi i la ràpida proliferació de la vegetació.

Cal tenir en compte també que les noves normatives europees, que declinen els pesticides, han obligat a emprar mitjans només manuals i mecànics en aquests treballs, fet que ha obligat a reconvertir progressivament aquest tipus d'actuació. A més, la intenció de l'Ajuntament és incrementar la freqüència d'aquestes actuacions. Aquesta programació està subjecta a les modificacions que imposin les condicions meteorològiques.

Darrera actualització: 13.06.2018 | 11:34

Imatges

Manteniment zones verdes i parcs