Re-obertura de la Piscina municipal després del seu tancament a causa d’un acte vandàlic per abocament de sacs de ciment.

Divendres, 30 de juny de 2017 a les 00:00

Demà dissabte dia 1 de juliol tornarem a obrir la piscina municipal de Can Sorts, després del seu tancament del diumenge passat amb motiu del llançament de sacs de ciment fruit d'un acte vandàlic.

Des de la regidoria d'Esports volem agrair la rapidesa de SOREA en realitzar els treballs de neteja de la piscina el passat dilluns. De la mateixa manera que també volem agrair l'esforç i dedicació del personal de manteniment de la piscina per la seva tasca de buidatge, neteja, desinfecció i controls que han permès que aquest dissabte puguem tornar a obrir la piscina per tots els ciutadans i ciutadanes.

També volem advertir que, en l'hipotètic cas que durant la tarda-nit d'avui es produís alguna tempesta, podria ser necessari tornar a corregir els nivells de pH, clor, etc., de la piscina i això comportaria un retard en l'obertura de les instal·lacions del que us informarem convenientment.

Darrera actualització: 30.06.2017 | 14:10