Sentmenat disposa d’un nou vehicle policial

Dijous, 16 d'agost de 2018 a les 09:00

Des del dia 10 d’agost la Policia Local de Sentmenat disposa d’un nou vehicle amb els darrers avenços tecnològics en matèria policial.

El passat divendres dia 10 d’agost el cos de la Policia va adquirir, mitjançant la modalitat de rènting a través de l’Associació Catalana de Municipis, un nou vehicle policial. Es tracta d’un Seat Ateca 1.0 TSI amb kit de detinguts i que disposa d’un DEA (desfibrilador extern automàtic), que permetrà al cos policial disposar d’un cotxe més modern i amb més prestacions que l’anterior i que facilitarà les seves tasques i l’atenció a la ciutadania.

Aquest vehicle s’ha adquirit donada la necessitat de substituir el model anterior, un cotxe també amb kit de detinguts però de més de 10 anys d’antiguitat. Amb aquest model més nou es garanteix un millor servei i una millor seguretat per al cos i els habitants del municipi.

Una de les prioritats de l’Ajuntament de Sentmenat és millorar la seguretat Ciutadana i atendre les demandes que provenen de la ciutadania. I és en aquest sentit, que es treballa en la disposició dels recursos suficients per atendre tota aquesta demanda.

“L’estrena del vehicle permet reforçar el servei i l’atenció al ciutadà en renovar el parc mòbil”, ha explicat l’alcaldessa i regidora de Seguretat, Núria Colomé.

 

Darrera actualització: 15.08.2018 | 21:44