2. Com puc participar-hi?

Un procés de les característiques d’un POUM ha de permetre implicar a la ciutadania ja en una fase inicial. Cal posar el focus en les persones; les seves vivències i les seves necessitats.

És per això que l’ajuntament impulsa aquest procés participatiu per tal de permetre una reflexió conjunta que incorpori la visió de l'equip tècnic, l'aparell polític - administratiu i la ciutadania, de manera que tots els agents puguin formar-ne part, i enriquir el resultat final.

El procés participatiu avança en paral·lel a la redacció del document, així que es divideix també en diverses fases.

En primera instància, durant la Fase 1. Avanç de planejament, la participació es centra en donar a conèixer què és un POUM i per a què serveix, completar l’anàlisi i diagnosi realitzat, fins al moment, per l’equip tècnic i valorar diferents alternatives que permetin definir una proposta d’Avanç el més reflexionada i consensuada possible.

En la Fase 2. Aprovació inicial, el document es torna a posar a debat, amb les propostes ja més definides, per tal de poder-les validar i contrastar amb les aportacions ciutadanes.

Durant les següents fases del procés (Fase 3. Aprovació provisional i Fase 4. Aprovació definitiva) s’habiliten els canals necessaris per a informar-se de l’evolució del procés.

A través de la web municipal, de les xarxes socials i dels diversos canals de comunicació que fa servir habitualment l’ajuntament se’n pot fer el seguiment, així com informar-se de quines són les següents sessions presencials que tindran lloc i descarregar-se informació complementaria.

Darrera actualització: 10.10.2016 | 11:57
Darrera actualització: 10.10.2016 | 11:57