Acte de reconeixement als productors, artesans agroalimentaris i cuiners de la comarca

Divendres, 23 d’abril de 2010
La carnisseria-cansalladeria sentmenatenca Vivet SL, entre els homenatjats. El passat dilluns 19 d'abril va tenir lloc un acte de reconeixement a la tasca que realitzen productors, artesans agroalimentaris i cuiners de la comarca per a la promoció dels productes de les terres vallesanes. L'acte va ser organitzat pel Consorci de Turisme del Vallès Occidental i s'emmarca dins la celebració de la quarta edició de la Setmana de Cuina Vallès, una iniciativa promoguda conjuntament pel Consorci i l'associació de cuiners Cuina Vallès que té per objectiu difondre els productes del Vallès Occidental i alhora explicar al gran públic els secrets i les curiositats que s'amaguen darrere les receptes dels 12 cuiners que conformen aquesta associació.

 

Durant l'acte, que es va celebrar a la Masia de Can Barra de Sant Quirze del Vallès, es va homenatjar la tasca de tres col·lectius que treballen amb productes de la terra i que fomenten la gastronomia del Vallès Occidental: Cuina Vallès, Fundació Miquel Agustí i Associació de Mestres Productors Agroalimentaris. Aquesta darrera entitat està formada, entre d'altres, per la carnisseria-cansalladeria sentmenatenca Vivet SL, motiu pel qual el certamen va comptar amb la presència de la Regidora de Comerç i Turisme de Sentmenat, Montserrat Cano.

 

El reconeixement institucional als productors, artesans i cuiners de la comarca arriba poc temps després de la publicació del llibre "De la terra al plat", un projecte impulsat també pel Consorci de Turisme del Vallès Occidental que té per objectiu promocionar i difondre la qualitat de la cuina artesana vallesana. Entre els establiments referenciats al llibre hi ha, novament, la carnisseria de Sentmenat Vivet SL.

 

La Setmana de Cuina Vallès s'estendrà fins al proper dissabte 24 d'abril i portarà activitats a diferents municipis de la comarca.

Darrera actualització: 25.01.2016 | 00:00