Cuina sostenible a Sentmenat

Dimecres, 21 de novembre de 2012
L'Ajuntament de Sentmenat se suma a la Setmana Europea de la Prevenció amb l'organització d'un taller de cuina d'aprofitament. El passat dilluns 19 de novembre va tenir lloc a Sentmenat el Curs de cuina d'aprofitament especial Nadal, una activitat que forma part de la campanya de foment de l'estalvi i el reciclatge de residus "Si recicles bé, tothom estalvia", impulsada pel Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció.

 

El taller es va dur a terme a l'escola bressol Sentmenuts i va aplegar una trentena de persones que, sota les instruccions de Josep Mª Pàrrega, professor de l'escola d'hostaleria Vapor Llonch, van aprendre a cuinar gustosos plats a partir de la reutilització i l'aprofitament d'aliments. I tot plegat en un ambient distès i divertit en què, a més de preparar diversos plats, van tenir l'oportunitat d'assaborir-los.

 

Un cop finalitzada la sessió la Regidora de Medi Ambient de Sentmenat, Fina Olivé, va adreçar unes paraules d'agraïment als organitzadors. Així mateix, va encoratjar els assistents a participar de futures activitats que l'Ajuntament té previst organitzar a fi de seguir avançant en la sensibilització i el foment d'una cultura cada cop més sostenible i respectuosa amb el medi ambient

Darrera actualització: 25.01.2016 | 00:00