Curs de Manipulació d’Aliments: Formació Essencial per Garantir la Seguretat Alimentà ria
El pròxim 20 de gener a les 17:00h, es realitzarà un curs especialitzat en manipulació d’aliments, adreçat als professionals del sector del comerç i la restauració. Aquesta formació és clau per assegurar el compliment de les normatives i garantir la seguretat alimentària en totes les fases de la cadena de producció.
Els punts clau que es tractaran al curs inclouen:
* Higiene personal: Protocols de rentat de mans, ús de roba específica i prevenció de contaminació física.
* Prevenció de contaminacions creuades: Separació d’aliments crus i cuinats, i neteja tècnica d’estris i superfícies.
* Control de temperatures: Manteniment de la cadena de fred, cocció segura i reducció de riscos a la zona de perill.
* Manteniment i neteja: Implementació de plans de desinfecció d’equips i emmagatzematge segur.
* Gestió d’al·lèrgens: Identificació clara i prevenció de contaminacions accidentals.
Aquest curs és imprescindible per a totes aquelles persones que treballen al comerç o restauració de Sentmenat amb aliments, oferint una base sòlida de bones pràctiques per protegir el consumidor i complir amb els estàndards del sector.
Data: 20 de gener de 2025
Hora: 17:00h
Lloc: Sala ECUS, Pg. Anselm Clavé 88-90,
Inscripcions: 638.450.909