Curs formatiu de manipulació d'aliments

Dijous, 7 d’octubre de 2010
Personal de cuines, bars i restaurants de la vila van participar en la sessió formativa sobre la manipulació d'aliments i la higiene alimentària Una setzena de persones van assistir al curs organitzat per la Regidoria de Salut sobre la higiene alimentària en la restauració col•lectiva comercial el passat sis d'octubre a la sala Ecus. La jornada formativa s'emmarca dins la campanya de seguretat alimentària que s'està duent a terme des de l'Ajuntament en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

 

El curs, que va tenir una durada de tres hores, perseguia l'objectiu de proporcionar els coneixements necessaris a persones que treballen en espais de manipulació d'aliments per tal d'assegurar unes condicions d'higiene correctes que permetin subministrar aliments segurs als consumidors.

 

Els assistents van valorar el curs com a "molt útil" i "interessant" ja que es tracta d'una formació obligatòria per a totes aquelles persones que manipulen aliments.

Darrera actualització: 25.01.2016 | 00:00