En total van ser 10 els productes presentats a concurs, tres dels quals han resultat premiats. Els dos finalistes no guanyadors, distingits amb una menció especial del jurat, han estat el Sentmenató, presentat per la Xarcuteria Cal Miquel, i el Fuet de Farigola, obra de la Carnisseria-cansaladeria Vivet. Pel que fa al producte guanyador del certamen, el premi ha estat el del Forn Planas, que ha aconseguit convertir els seus Dolços del Castell en el "producte propi de Sentmenat" per als propers 4 anys. Tots tres establiments han comptat amb un representant en l'acte que s'ha encarregat de recollir el diploma acreditatiu.
Tal com estableixen les bases del concurs, a banda del reconeixement públic, el Forn Planas comptarà, a partir d'ara, amb el suport formal de l'Ajuntament i d'altres institucions, com ara el Consorci de Turisme del Vallès Occidental, per tal de promocionar els Dolços del Castell arreu de la comarca i estudiar-ne diferents vies de comercialització.
Tot seguit es detalla el llistat complet dels establiments participants en el concurs, a qui l'Ajuntament, a més de felicitar-los per la qualitat de totes les candidatures, dóna les gràcies per la seva implicació i col·laboració.
Carnisseria cansaladeria Vivet: fuet de farigola i fuet de rocafort Tiffany: mocador de coll Castell, espelma de nit del Castell, espelma paisatge del CastellXarcuteria Cal Miquel: SentmenatóPasent, S.A. (Forn Planas): dolços del CastellRestaurant El Racó de l'avi: bacallà a la mousselina, conill a la caçadora, costelles cunane