Finalitza el Juliol Jove 2024

Dimarts, 23 de juliol de 2024

El projecte més esperat pels i les joves del poble, organitzat per l'Espai Jove La Tèxtil, ha complert amb les expectatives positivament de l'equip organitzatiu, amb una participació de més de 120 joves inscrits a les activitats d'estiu.

Donem per acabada l'edició del Juliol Jove d'enguany, ha estat tot un èxit per segon any consecutiu. El projecte vol donar resposta a les necessitats dels joves, durant el període vacacional, oferir un espai de lleure educatiu i generar espais de socialització i treballar diferents valors com la cohesió, el respecte, l'apoderament, etc., generant espais de convivència entre les joves i fomentant l'arrelament a Sentmenat. Aquest projecte s'emmarca dins del Pla Local de Joventut.

Entre l'última setmana de juny i les tres primeres del mes de juliol hi ha hagut una gran diversitat d'activitats de dilluns a divendres. S'han realitzat gairebé una vintena d'activitats. El jovent ha pogut participar i gaudir d'activitats esportives, artístiques, culinàries, etc. A més, dues excursions, al WaterWorld i al Tibidabo, i l'Acampada Jove a un càmping de la Costa Brava.

Paral·lelament, s'ha fet el curs de Premonitors/es de lleure educatiu on han participat 50 joves, amb una part teòrica i posteriorment la realització de les pràctiques al Casal d'estiu Ègora de Sentmenat.

L’Espai Jove la Tèxtil agraeix la col·laboració de les famílies i dels i les joves. La implicació i la resposta positiva dels participants ens motiva a continuar treballant per oferir projectes pels i les joves de Sentmenat. 

 

Ja ho tenim tot a punt per al curs vinent amb el nou programa de la Tarda Jove amb l’objectiu de contribuir el creixement i benestar dels i les nostres joves. 

 

Ens veiem a la Festa Jove: Aventura a la Tèxtil i a la Tèxtil Killer.

Darrera actualització: 23.07.2024 | 12:51