Les pluges fan suspendre el III Autocross de Sentmenat

Dilluns, 14 de novembre de 2005
La cursa s'ha traslladat al proper diumenge 20 El passat diumenge 13 de novembre estava previst el III Autocross de Sentmenat, però les pluges van obligar els organitzadors a suspendre'l i canviar-lo de data. En principi, i si el temps no ho impedeix, es celebrarà aquest proper diumenge dia 27. En principi, a partir de les 9 del matí, es celebrarà el III Autocross de Sentmenat, al circuit situat darrere la benzinera del municipi. Després de l’èxit de participació en les dues curses anteriors, els organitzadors, Motor Club Sentmenat, han decidit donar els beneficis econòmics de la cursa al centre Cotolengo Padre Alegre de Barcelona, un centre religiós-assistencial per a persones amb minusvalia psíquica. A més, una vintena de joves del centre podran gaudir de la cursa a partir de quarts d’onze del matí. Antoni Roselló, un dels responsables de Motor Club Sentmenat, assegura que han triat el centre “perquè són persones que necessiten aquest ajut”. L’Ajuntament, en col·laboració amb Motor Club Sentmenat, a més de participar en l’organització del viatge dels joves, obsequiarà totes les persones del centre amb una samarreta de record de la cursa. L’entitat ha organitzat les curses amb l’objectiu de “donar a conèixer la capacitat de Motor Club Sentmenat per a l’organització d’aquest tipus de proves d’autocross”, tal i com recull el text del projecte. Les dues curses anteriors es van celebrar el 18 de setembre, dins el marc de la Festa Major, i el 2 d’octubre, quan es va comptar amb la participació dels 7 vegades campions d’Espanya Fugardo Sport Competició. El circuit traçat és d’uns 940 metres, amb una amplada d’entre 10 i 12 metres, i compta amb totes les condicions necessàries per garantir la seguretat tant del públic assistent com de l’accés a l’espai. L’entitat Motor Club Sentmenat va néixer el mes de gener d’enguany amb 14 integrants, després de l’èxit que va tenir la cursa que havien organitzat l’any anterior. L’objectiu marcat és el de fomentar la pràctica de l’autocross, i per aquest motiu, tenen previst anar incrementant gradualment el nombre de curses a realitzar cada any.
Darrera actualització: 25.01.2016 | 00:00