Properament es farà una trobada amb productors d'oli. Per participar-hi cal contactar amb l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament.
Després de la reunió del divendres 11 de març, properament es farà una nova sessió per aconseguir la creació i el reconeixement de la Denominació d’Origen Protegida (DOP) “Oli del Vallès” o “Oli vallesà”. En aquesta reunió es preveu la participació també dels propis productors d'oli, pel que es convida a tots els productors d'oli a participar-hi. Per fer-ho, cal contactar amb l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament i posteriorment es comunicaran les dades per aquesta sessió.
Aquesta nova DO la conformarien una desena de municipis del Vallès Oriental i Occidental: Sentmenat, Palau-solità i Plegamans, Bigues i Riells del Fai, la Garriga, les Franqueses del Vallès, l’Ametlla del Vallès, Cànoves i Samalús, Sant Feliu de Codines, Santa Eulàlia de Ronçana i Caldes de Montbui.
L’oli de la varietat de l’oliva vera del Vallès, desconegut pel gran públic, es caracteritza per la seva durada i baixa acidesa que el converteixen en un oli amb propietats saludables i un producte de qualitat, com ho és la mongeta del ganxet en el mateix àmbit territorial.