Primeres passes en la difusió dels Dolços del Castell

Divendres, 1 d’abril de 2011
Representants de l'Ajuntament i del Consorci de Turisme del Vallès Occidental mantenen una trobada a Sentmenat per tal de treballar les possibilitats de promoció del nou producte propi del nostre municipi. El passat dimarts 29 de març va tenir lloc la reunió de treball que marca l'inici de la campanya de promoció dels Dolços del Castell, nou producte propi de Sentmenat. La trobada va comptar amb la presència d'Olga Olivé, Presidenta del Consorci de Turisme del Vallès Occidental; Francisco Fernández, Gerent del Consorci de Turisme del Vallès Occidental; Anna Sans, Cap de Programes del Consorci; Montserrat Cano, Regidora de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Sentmenat; Rafael Ruiz, de la regidories de Comunicació i Turisme de l'Ajuntament; i, finalment, Ramon Anaya, creador del producte guanyador del concurs.

 

Entre les principals qüestions abordades en la reunió hi ha la valoració de la difusió realitzada fins a dia d'avui dels Dolços del Castell, que han comptat amb una gran atenció dels mitjans de comunicació locals i comarcals, així com les possibilitats de promoció d'aquest producte de cara al futur. En relació a aquest tema es va apuntar la necessitat de fer presents els dolços en les festivitats locals i en fires turístiques o tastets d'àmbit comarcal, a més d'aprofitar les plataformes de difusió pròpies del Consorci, com ara el programa Res com el Vallès i el web corporatiu.

 

Un cop finalitzada la trobada, Montserrat Cano, Regidora de Turisme i Comerç de Sentmenat, va manifestar la seva satisfacció per la predisposició del Consorci a col·laborar en la promoció del nou producte propi de Sentmenat arreu de la comarca. Així mateix, va expressar la seva voluntat que els Dolços del Castell esdevinguin un reclam gastronòmic important per a la vila.

Darrera actualització: 25.01.2016 | 00:00