Avui dimarts, 9 d'abril, es farà un Curs de Cuina d'Aprofitament. La sessió tindrà lloc a l'Escola Bressol Sentmenuts a les sis de la tarda. Al curs s'explicaran receptes de cuina d'aprofitament i es donaran consells sobre la conservació de productes o l'aprofitament de parts d'aliments que van a les escombraries habitualment. Els participants rebran un receptari que sota el títol "Aquí no es llença res" ofereix propostes culinàries, dóna consells per conservar el menjar i proporciona les mesures adequades per cuinar cada tipus d'aliment.
D'altra banda, el següent dimarts, 16 d'abril, es farà un taller d'elaboració de sabó a partir d'oli usat a la Sala Ecus a les sis de la tarda. Amb els tallers per aprendre a elaborar sabó a partir de l'oli de cuina usat es vol incidir en la necessitat de reciclar l'oli usat de cuina ja que és important per cuidar el medi ambient i el cicle de l'aigua. Amb una recepta senzilla amb l'oli de fregir i sosa, es pot elaborar sabó com es feia antigament.