Èxit rotund de la 16ª mostra de cuina de Nadal a la biblioteca

Dijous, 24 de desembre de 2009
Un any més, la biblioteca es converteix en escenari d'una classe magistral de cuina nadalenca. El passat dijous 16 de desembre la biblioteca va tornar a acollir la ja tradicional classe magistral de cuina a càrrec de Marta Turné Pujadas, cuinera del restaurant "Broquetas" de Caldes de Montbuí" i veïna de Sentmenat. Davant un públic format per més de 100 persones, la cuinera sentmenatenca va explicar de forma amena i didàctica com cuinar exquisits plats per a les festes de Nadal, tot desgranant un repertori gastronòmic que va des de l'Amanida de favetes amb pernil ibèric i vinagreta de menta al Bacallà amb salsa de marisc i all i oli, tot passant per la Llesca de carpaccio de tomàquet amb anxova, el Secret de porc ibèric a l'oporto amb poma cumberland, les Cloïsses amb salsa verda o la Crema de ceps amb xips.

 

La mostra de cuina realitzada el passat dimecres dia 16 constitueix la 16ª edició d'una activitat que ja ha esdevingut una autèntica tradició de la nostra vila per aquestes dates i compta amb un elevat nombre de seguidors. Una vegada més, els plats elaborats van ser sortejats entre els assistents, que en finalitzar la sessió van poder preguntar tots els dubtes i emportar-se a casa un receptari elaborat per la biblioteca.

Darrera actualització: 25.01.2016 | 00:00